Ga naar hoofdinhoud
7 juli 2021
Data & AI
Nieuws

2 mooie vacatures bij het Expertisecentrum Zorgalgoritmen

Zoek je een functie in een leuk compact team, waarin je meewerkt aan het neerzetten van een nieuw bedrijf dat zorgprofessionals gaat ondersteunen bij het stellen van een diagnose, voorspellen van het beloop of bij het bepalen van het behandelprotocol, dan is een van deze twee banen voor jou: Vacature kwaliteitsmedewerker AI-systemen in de zorg *** en Vacature python developer

Expertisecentrum Zorgalgoritmen

Het Expertisecentrum Zorgalgoritmen is een startup die hoogwaardige kunstmatige intelligentie als medisch instrument ontwikkelt. Het bedrijf is opgericht samen met 28 ziekenhuizen verenigd binnen de Vereniging SAZ en Bart-Jan Verhoeff, internist-nefroloog en CMIO in ziekenhuis St Jansdal. Het Expertisecentrum Zorgalgoritmen is gevestigd in Utrecht.
Het Expertisecentrum Zorgalgoritmen gaat ziekenhuizen de beschikking geven over een softwareplatform waarmee machine learning algoritmen kunnen worden gecreëerd (‘getraind’), op basis van data van ziekenhuizen. Zo groeit onder begeleiding van het Expertisecentrum de kennis over AI bij alle SAZ ziekenhuizen. De voorspellingen van de algoritmen worden geïntegreerd in bestaande applicaties, zodat de zorgverlener ze ter plekke kan gebruiken. Het Expertisecentrum gaat de ziekenhuizen ook begeleiden bij de technische en klinische implementatie en ondersteunt bij de scholing van medewerkers.

We zijn een jonge organisatie (gestart in juli 2021) en zijn een compact team van medewerkers aan het opzetten. Het bedrijf streeft ernaar door een positieve sfeer en verdeling van verantwoordelijkheid als team de gestelde doelen te bereiken. Omdat de startup zal groeien, zullen de rollen – dus ook jouw rol – geleidelijk veranderen, waarbij je persoonlijke groei en ambitie medebepalend zijn.

Expertisecentrum Zorgalgoritmen biedt je allereerst een leuke functie in een gedreven compact team met een informele sfeer. Je werkt mee aan een mooi nieuw bedrijf door en voor de zorg. Er is ruimte voor inbreng van je eigen ideeën, het zijn uitdagende functies met groeimogelijkheden.

Download hier de Vacature python developer

Download hier de Vacature kwaliteitsmedewerker AI-systemen in de zorg

*** aanvankelijk noemden we deze laatst genoemde functie ‘ICT medewerker met passie voor kwaliteit’, maar ‘kwaliteitsmedewerker AI-systemen in de zorg’ is een passender omschrijving.