Ga naar hoofdinhoud
9 december 2022
Nieuws

Vacature medewerker secretariaat (24 uur)

Vind je het leuk om in een klein hecht team in een goede en collegiale sfeer samen te werken? Vind je het leuk om te helpen bij het organiseren van online en live bijeenkomsten en vergaderingen? En om er na afloop mooie verslagen van te maken? Dan ben je bij ons van harte welkom. Het is handig als je flexibel wilt werken want bijeenkomsten vinden ook aan het eind van de dag en begin van de avond plaats.

Wie zijn wij

Wij zijn de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ): een vereniging van 29 regionale ziekenhuizen die samen werken aan de strategische koers ‘van ziekenhuis naar gezondheidsorganisatie’. Sleutelbegrippen zijn ’preventie en gezondheid’, ’verbinding met regionale zorg- en welzijn partners’ en ‘data en digitale innovatie’. Je zult dus veel contact hebben met secretariaten van onze 29 ziekenhuizen.

Hoe werken we

Je nieuwe collega’s van het SAZ bureau

Het bureau van de SAZ bestaat uit een hecht team: een directeur en 3 programmamanagers. Als bureau stimuleren we de SAZ ziekenhuizen om onderling kennis uit te wisselen. Dat is onze kracht en die onderlinge uitwisseling faciliteren we als bureau. We werken met kennisnetwerken van professionals uit de ziekenhuizen aan verschillende thema’s zoals patiëntveiligheid, zorg op de juiste plek, waardegedreven zorg, thema’s op facilitair gebied en op het gebied van data. Het SAZ bureau coördineert en organiseert deze kennisnetwerken met hulp van inhoudsdeskundigen uit de SAZ ziekenhuizen.
Trefwoorden voor onze werkwijze: transparant, collegiaal, professioneel, persoonlijk, enthousiast, flexibel.

Wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een medewerker die het leuk vind om in de breedste zin van het woord de directeur en de 3 programmamanagers van de vereniging te ondersteunen bij het uitvoeren van hun werk.

Je biedt o.a. ondersteuning bij vergaderingen en bij alle kennisnetwerken, je notuleert en maakt de verslagen en helpt mee bij het organiseren van diverse online en live bijeenkomsten. Deze vinden ook aan het eind van de dag en begin van de avond in Utrecht plaats. Je ondersteunt de medewerkers met diverse administratieve taken.

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je:

  • Een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau
  • Ervaring met Microsoft Office, Word, Excel, SurveyMonkey, Teams
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Bij voorkeur affiniteit met de zorg.

We zijn heel blij met iemand die praktisch is ingesteld en goed is in het faciliteren en organiseren én in administratieve taken. Jij hebt overzicht, bent zorgvuldig en kunt zelfstandig werken.

Kun jij deze baan goed combineren met jouw privéleven? Voor ons is flexibiliteit waardevol. Je werkt regelmatig op afwijkende tijden en mogelijk ook variërende dagen. Het kan zijn dat je de ene week wat meer uren werkt dan de andere week en dat ook de dagen en/of avonden van de bijeenkomsten wisselen. Het is handig als je in het midden van het land woont, in de omgeving van Utrecht.

Arbeidsvoorwaarden

De programmamanager komt in dienst van de Vereniging SAZ, gevestigd op de Oudlaan 4 in Utrecht. De Cao ziekenhuizen is van toepassing. De inschaling van de functie is afhankelijk van opleiding en ervaring en marktconform Cao zorg, 24 uur per week. Het gaat om een aanstelling voor één jaar met zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Snel, directeur SAZ, T 030 2739216.
Stuur je motivatiebrief met CV naar y.snel@saz-ziekenhuizen.nl
De termijn om te solliciteren loopt tot het moment dat een geschikte kandidaat is gevonden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.