Ga naar hoofdinhoud
12 april 2023
Nieuws

Vacature Programma ondersteuner (24 – 32 uur)

Wij zijn op zoek naar een ‘veelkunner’ die houdt van aanpakken en bereid is zaken snel op te pakken en te organiseren. Daarom ben je een expert in organisatie en planning en ben je ook in staat om adequate verslagen op te stellen die een heldere weergave geven van de bijeenkomsten die je samen met de collega’s van het bureau hebt georganiseerd.
Binnen de SAZ werken we als een hecht team, waarbij iedere collega zijn of haar eigen rol heeft en dat vraagt een grote mate van zelfstandigheid. Deze zelfstandigheid vragen we na een gedegen inwerkperiode ook van jou! Omdat je gaat werken in een bestuurlijke omgeving, vraagt dit van jou een sterk gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
We bieden een inspirerende baan aan waarin je te maken krijgt met allerlei inhoudelijke thema’s die op dit moment in de zorg spelen. We doen dit met enthousiaste en inspirerende collega’s. Jij speelt daar een belangrijke ondersteunende rol in.

Wie zijn wij

Wij zijn de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ): een vereniging van 29 regionale ziekenhuizen die samen werken aan de strategische koers ‘van ziekenhuis naar gezondheidsorganisatie’. Sleutelbegrippen zijn ’preventie en gezondheid’, ’verbinding met regionale zorg- en welzijn partners’ en ‘data en digitale innovatie’.

Hoe werken we

Het bureau van de SAZ bestaat uit een klein hecht team: een directeur en 3 programmamanagers. Als bureau ondersteunen we de SAZ ziekenhuizen om onderling kennis uit te wisselen. Dat is onze kracht en die onderlinge uitwisseling faciliteren we als bureau. We werken met kennisnetwerken van professionals uit de ziekenhuizen aan verschillende thema’s zoals patiëntveiligheid, transmurale zorg, waardegedreven zorg, thema’s op facilitair gebied en op het gebied van data. We organiseren masterclasses voor de bestuurders en managers van onze regionale ziekenhuizen. Als bureau coördineren en organiseren we deze kennisnetwerken en programma’s met hulp van inhoudsdeskundigen uit de SAZ ziekenhuizen.
Trefwoorden voor onze werkwijze: transparant, collegiaal, professioneel, persoonlijk, enthousiast, flexibel.

Wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een collega die het leuk vindt om in de breedste zin van het woord ons hechte team te ondersteunen bij het uitvoeren van het werk. Je bent een kei in het plannen en organiseren en je bent in staat om inhoudelijk correcte en professionele verslagen te maken. We zijn heel blij met iemand die praktisch en klantgericht is ingesteld en goed is in het faciliteren en organiseren. Jij hebt overzicht, bent zorgvuldig en kunt zelfstandig werken.

Functie

In deze functie ondersteun je het team en de directeur op organisatorisch en inhoudelijk gebied en stem je het werk met hen af.
Je organiseert diverse online en live bijeenkomsten en maakt daarvan professionele verslagen. De bijeenkomsten zijn altijd inhoudelijk, zorg-gerelateerd en professioneel, dus het is handig als je daar plezier in hebt. Als je kennis van de zorgsector hebt dan is dat een pre. De bijeenkomsten vinden ook aan het eind van de dag en begin van de avond in Utrecht plaats.

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je:

  • Een opleiding op mbo-niveau/HBO-niveau
  • Ervaring met Microsoft Office, Word, Excel, SurveyMonkey, Teams
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, accuratesse
  • Affiniteit met de zorg.

Voor ons is flexibiliteit waardevol. We werken regelmatig op afwijkende tijden en mogelijk ook variërende dagen. Hoe dit er voor jou kan uitzien, bespreken we graag persoonlijk met je.

Standplaats is Utrecht.

Arbeidsvoorwaarden

De programma ondersteuner komt in dienst van de Vereniging SAZ, gevestigd op de Oudlaan 4 in Utrecht. De Cao ziekenhuizen is van toepassing. De inschaling van de functie is afhankelijk van opleiding en ervaring en marktconform Cao zorg, 24 tot 32 uur per week. Het gaat om een aanstelling voor één jaar met zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Snel, directeur SAZ, T 030 2739216.
Stuur je motivatiebrief met CV naar y.snel@saz-ziekenhuizen.nl
De termijn om te solliciteren loopt tot het moment dat een geschikte kandidaat is gevonden.