Ga naar hoofdinhoud
8 augustus 2017
BeterDichtbij
Nieuws

Foto’s appen kan nu ook! En nog 3 nieuwe functies binnen BeterDichtbij

Als u een medische of praktische vraag heeft, kunt u die makkelijk en veilig stellen via de app BeterDichtbij. Aan uw eigen arts of ziekenhuis en gewoon via uw eigen telefoon. Het is nu ook mogelijk om emoticons te appen. En dat is niet de enige verrassende functie binnen BeterDichtbij. We zetten er 4 op een rij.

1. Een foto sturen naar de arts

Wilt u uw arts laten zien wat er aan de hand is? Dan kunt u een foto maken en deze opsturen via uw BeterDichtbij app aan uw arts. Inderdaad, net als in WhatsApp, maar dan nog veel beter beveiligd.

App gesprek BeterDichtbij transparante achtergrond

2. Meerdere gesprekken tegelijk voeren

Bent u door meerdere artsen of andere zorgverleners uitgenodigd om BeterDichtbij te gebruiken? Geen probleem, want als u veilig bent ingelogd in de app, dan kunt u met meerdere artsen of andere zorgverleners tegelijkertijd appen.

3. Smileys en andere emoticons appen

Soms zegt een smiley meer dan 1000 woorden!. Via BeterDichtbij kunt u niet alleen tekst en foto’s uitwisselen met uw arts of ziekenhuis, maar ook emoticons. Leuk!

4. Informatie checken over uw eigen huisartspraktijk of ziekenhuis

Hoe zat het ook alweer met de parkeergelegenheden? En wanneer kunt u ook alweer het beste met de assistente bellen? U kunt deze vragen natuurlijk stellen binnen de app, maar ook vinden op een overzichtelijke pagina in de app. Check!

BeterDichtbij ook gebruiken?

Dat kan! Bekijk of BeterDichtbij ook al wordt ingezet in uw regio. Om ook uw medische vragen te stellen via BeterDichtbij, kan uw arts u uitnodigen.

Download BeterDichtbij gratis, log veilig in en app vandaag nog uw vraag. De app is verkrijgbaar in zowel de Apple App Store als Google Play Store en beschikbaar op uw mobiele telefoon. Ook kunt u van de BeterDichtbij dienst gebruik maken via uw computer.