Ga naar hoofdinhoud
20 juli 2012
Geen categorie

Functioneren

Een second opinion over uw functioneren als medisch specialist, teamspeler, communicator

Als medisch specialist wordt u geacht volgens de professionele standaard te functioneren. Dit wordt onder meer getoetst door middel van visitaties, complicatieregistratie en evaluatiegesprekken in het kader van IFMS (Individueel Functioneren Medisch Specialisten). Verbond u hieraan voldoende consequenties? U vervult ook rollen als collega, lid van een maatschap of vakgroep en communicator. Hiervoor gelden aanvullende bekwaamheidseisen en competenties. Kent u die en kunt u eraan voldoen?

Wilt u volledig zicht krijgen op uw functioneren? Een optimaliseringadvies…

Voor medisch specialisten is het niet gemakkelijk om te bespreken dat zij niet goed in hun vel zitten. Ze zijn bang, dat anderen concluderen, dat zij niet goed functioneren en vrezen daardoor het einde van hun carrière. Die dreiging is er bij SAZ Carrière Support niet.

Wij bieden u een onafhankelijke en vertrouwelijke functioneringsanalyse. Een senior adviseur met verstand van uw vak en de zorgsector besteedt aandacht aan alle aspecten van uw medisch specialistisch functioneren en aan uw persoonlijk welbevinden. Hij maakt bij zijn analyse gebruik van gevalideerde methoden en technieken. Onze werkwijze sluit naadloos aan bij die van het IFMS maar gaat verder. Optioneel is een teamanalyse (vakgroep- of maatschapscan)

Indien gewenst kunnen we uw persoonlijke energie balans opmaken en een lifestyle-analyse uitvoeren (voeding, beweging, welbevinden). De resultaten verwerken wij in een Persoonlijk Actieplan. Bij de realisatie van dit plan bieden wij u coaching.